24.09.2025
Iemīļotais saldējuma zīmols “Molberts” pievienojas “Grīziņdārza” nomnieku pulkam

Saldējuma zīmols “Molberts” ir oficiāli atvēris jaunas telpas radošajā pilsētā “Grīziņdārzs”, radot unikālu vidi, kur ražotne un tirdzniecības telpas ir apvienotas vienuviet. 138 m² plašājā telpā, ko papildina 5,5 metru augstie griesti, “Gateris Works” ir radījuši pārdomātu dizainu, kas nodrošina ne tikai ērtu un funkcionālu darba vidi, bet arī patīkamu un modernu atmosfēru uzņēmuma klientiem.
Uz jautājumu, kādēļ uzņēmums izvēlējās tieši “Grīziņdārzu” par savu jauno mājvietu, zīmola dibinātājs Edijs Masaļskis atzīst: “Jau kādu laiciņu meklējām plašākas un piemērotākas telpas saldējumu ražošanai, jo no iepriekšējām jau bijām izauguši. Intereses vadīts devos apskatīt telpas “Grīziņdārzā”, un biju patīkami pārsteigts par to, cik gaumīgi un rūpīgi kvartāls ir atjaunots. Uzreiz sapratu, ka šī vide būtu lieliski piemērota “Molbertam” – man bija svarīgi ne tikai telpas pašas, bet arī apkārtējā vide. Darbinieki īpaši novērtē to, ka “Grīziņdārzs” ir ērti sasniedzams ar sabiedrisko transportu.”
Foto: Madara Kupla
“Molberts” sortimentā atrodas 16 rūpīgi izstrādātas saldējuma garšas, sākot ar klasiskajiem favorītiem (Madagaskaras vaniļas un ķiršu saldējums ar šokolādes gabaliņiem), līdz pat unikālām kombinācijām, piemēram kā, melnā sezama-smiltsērkšķu un melleņu-plūškoka. Klientu iecienītākais saldējums – vaniļas ar šokolādes braunijiem un sāļo karameli – ir īpašs ar to, ka brauniji un sāļā karamele tiek gatavota uz vietas, tepat pašu ražotnē. Vasaras sezonā “Molberts” spēj saražot līdz pat 500 kg saldējuma dienā, nodrošinot, ka karstajās dienās apmeklētāji var atvēsināties ar ko gardu.
Mums ir patiess prieks, ka “Molberts” ir kļuvis par daļu no “Grīziņdārza” – viņu radošums, apmņēmība un augstie kvalitātes standarti lieliski papildina mūsu dinamisko nomnieku kopienu.